Cosplay på Arcon!

Cosplay-HeresetaiOppdatering 12.06.15: Pga for få påmeldte er dessverre cosplay-konkurransen på Arcon avlyst.

Liker du å kle deg ut? Delta på Arcons cosplay-konkurranse! For å melde deg på konkurransen fyller du ut dette skjemaet så snart som mulig (senest torsdag 18. juni). Konkurransen vil foregå på dagtid lørdag 20. juni, og er åpen for alle festivalens deltagere. (Nøyaktig klokkeslett kommer.)

Cosplay er en form for utkledningslek der man prøver å ligne på en allerede publisert karakter, for eksempel fra film, tegneserie, manga eller lignende. For å kunne delta på Arcons konkurranse må man også ha lagd kostymet selv (mindre ting som f.eks. sko, parykk o.l. kan være kjøpt). Konkurransen er åpen for både erfarne cosplayere og nybegynnere, og det vil blant annet være en egen publikumspris og en pris for beste «up-and-coming». Mer informasjon kan du lese i Arcons program, under Sideprogram.

Kanskje har du en Supermann-kappe hengende i skapet? Eller en kjole inspirert av Ella fra Fozen? Har du alltid hatt lyst til å være en karakter fra Naruto?

Meld deg på cosplay-konkurransen nå!

Takk til Heresetai for bruk av bildet.

Cosplay på Arcon!
Rull til toppen