Tilbake på Kongshavn

26. januar 2015 Nyheter 2 Comments

Sj_mannsskolen_6_Arcon er Norges største spillfestival, og på Arcon 31 forventer vi over 700 deltagere. Å finne egnede lokaler er derfor alltid en utfordring.

I fjor var vi for første gang på Kongshavn videregående skole, og Arcons komité har besluttet at vi skal tilbake til Kongshavn i år også. Dette har vært en lengre prosess der vi også har sett på tilbud fra andre skoler. Til sist var det Kongshavn som ga oss det beste tilbudet, og vi er glade for å være tilbake i disse spektakulære lokalene. I år som i fjor får vi overnatting på skolen, og i tillegg jobbes det med å få til en pub i bakgården. I år kjenner vi lokalene bedre, og skolen kjenner oss og våre behov, noe vi håper vil gjøre opplevelsen enda bedre for alle våre deltagere. Les her for mer informasjon blant annet om lokalene, ankomst og overnatting.