Tilbake på Kongshavn

Sj_mannsskolen_6_Arcon er Norges største spillfestival, og på Arcon 31 forventer vi over 700 deltagere. Å finne egnede lokaler er derfor alltid en utfordring.

I fjor var vi for første gang på Kongshavn videregående skole, og Arcons komité har besluttet at vi skal tilbake til Kongshavn i år også. Dette har vært en lengre prosess der vi også har sett på tilbud fra andre skoler. Til sist var det Kongshavn som ga oss det beste tilbudet, og vi er glade for å være tilbake i disse spektakulære lokalene. I år som i fjor får vi overnatting på skolen, og i tillegg jobbes det med å få til en pub i bakgården. I år kjenner vi lokalene bedre, og skolen kjenner oss og våre behov, noe vi håper vil gjøre opplevelsen enda bedre for alle våre deltagere. Les her for mer informasjon blant annet om lokalene, ankomst og overnatting.

Tilbake på Kongshavn

2 kommentarer til “Tilbake på Kongshavn

  1. Det var synd, vi får håpe dere klarer å skaffe lokaler til neste år som ikke splitter opp deltakere så mye og ødelegger det fellesskapet som gjorde Arcon til en bra festival.

  2. Med brettspilltelt og/eller pub i bakgården tror jeg folk kan samles og kose seg likevel 🙂

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen