Mini-Arcon 28. februar – 1. mars

face_small_arconArcon inviterer til spill og morro den siste helgen i februar. Vi håper du kommer, og tar med deg venner og bekjente. Arrangementet er helt gratis å delta på.

Stedet blir Chateau Neuf, rett ved Majorstuen t-banestasjon (kart). Vi starter klokken 12 både lørdagen og søndagen, og planen er at spillingen skal fortsette til langt utpå lørdagskvelden. Søndagen stenger vi kl. 20:00. Chateau Neuf har salg av øl og andre drikkevarer i sine barer, og ber om at man ikke har medbragt drikke. Mat og snacks kan også kjøpes på Chateau Neuf, eller du ta med din egen. Arrangementet er åpent for alle, men personer under 18 må dessverre forlate lokalet på lørdag før kl. 20:00. 

Programutvalget lager et enkelt program for dagene og sørger for at det finnes en del spill til utlån, men du oppfordres også til å ta med egne spill. Dersom du ønsker å arrangere noe for andre, ta gjerne kontakt med oss på programutvalg@spillfestival.no. Du kan også finne informasjon om planlagte arrangementer og snakke med andre deltagere i vårt event på Facebook.

Håper å se mange av dere på vårens Mini-Arcon.

Mini-Arcon 28. februar – 1. mars
Rull til toppen