Arrangørpåmeldingen har åpnet

Har du lyst til å arrangere noe på Arcon 31? Da kan du gå inn og registrere arrangementet ditt allerede nå!

Arcon 31 vil bli avholdt i Oslo 19.-22. juni 2015, og vi trenger arrangører for å fylle festivalen med spennende og underholdende program. Som arrangør har du litt flere oppgaver og plikter enn en vanlig deltager, men du får også muligheten til å gi noe tilbake til festivalen og skape innhold for andre. Arrangører får også en spesiell t-skjorte som takk for hjelpen, den kan du hente på Programrommet i løpet av festivalen.

Vi ønsker oss både store turneringer, og mindre konkurranser og spill. Vi vil også gjerne ha et bredt og interessant rollespillprogram, og mange ulike sideprogram. Du velger selv hvor stort arrangementet ditt skal være og hvor lenge det skal vare. Du kan gjerne la deg inspirere av årets jippo når du setter opp ditt arrangement, men dette er ikke obligatorisk.

Håper at nettopp du vil sette opp et arrangement på Arcon 31, slik at det blir en super Arcon for alle involverte.

Arrangørpåmeldingen har åpnet
Rull til toppen