Julebord for frivillige

Arcon-nissenÅ jobbe under Arcon gir ikke bare goder underveis på festivalen. De som jobber mye blir også invitert til ulike arrangement resten av året.

Den 29. november avholdt Arcon et julebord for sine frivillige. Flere møtte opp allerede klokken to den ettermiddagen, og spilte ulike brett- og kortspill frem til middag. Enorme mengder julemat ble fortært, og utpå kvelden kom selveste Nissen på besøk med godteposer til alle. Det ble mange timer med spill og moro, og vi håper å gjenta suksessen med julebord og andre frivillig-fester i mange år fremover.

Arcon ønsker både frivillige og deltagere på festivalen en riktig god jul og et godt nytt år, og vil rette en spesiell takk til alle som gjorde en innsats for Arcon 30. Håper å se både gamle og nye igjen på Arcon 31.

Julebord for frivillige
Rull til toppen