Mini-Arcon 20. september

Det er for lenge til neste Arcon. Derfor inviterer komiteen til Mini-Arcon lørdag 20. september. Det blir en hel dag med brettspill, kortspill, rollespill, og sosialisering med andre spillinteresserte. På Mini-Arcon vil også jippo for neste år bli annonsert.

Praktisk informasjon:
Mini-Arcon foregår på Frivillighetshuset, i Hyperion sine lokaler. Adressen er Kolstadgata 1. Dørene åpner kl. 13:00 og det kommer til å være folk i lokalet minst frem til kl. 21. Vi holder på lengre utover kvelden hvis det er stemning for det. Spillingen begynner etter at Arcons årsmøte er ferdig.

Ta med egen mat og drikke. Det er en matbutikk rett ved siden av, så det er mulig å bunkre opp mer forskyninger i løpet av kvelden.

Program:
Arcon kommer til å ha en del populære brettspill og kortspill til rådighet. I tillegg vil en gruppe spillere kunne prøve det nye rollespillet D&D 5th ed.

Vi oppfordrer også deltagerne til å ta med egne spill. På Facebook-arrangementet har et par deltagere annonsert at de vil sette opp rollespillene Call of Cthulhu og Sisyfos. Det har også vært snakket om en liten poker-turnering. Vi ser gjerne at flere bruker Facebook til å fortelle hvilke spill de tar med.

Håper å se flest mulig spillinteresserte på Frivillighetshuset førstkommende lørdag.

Mini-Arcon 20. september
Rull til toppen