Utvidet Arcon-auksjon: Søndag kl. 11-17

Auksjonen på Arcon selger brettspill, rollespill, kortspill, blader, filmer og andre gjenstander som Arcon-gjengere vet å sette pris på.

I år har vi fått inn svært store mengder med auksjonsmateriell, og derfor har vi i år sett oss nødt til å utvide varigheten på auksjonen. Nå foregår den fra kl. 11:00 på søndag, og helt frem til kl. 17:00. Vi vil forsøke å selge unna mest mulig innen kl. 15:00 som tidligere annonsert, slik at de som skal noe i pulje 10 får med seg så mye som mulig. Det vil bli en god mix av ulike typer gjenstander i hele tidsrommet, så det lønner seg å være til stede under så stor del av auksjonen som mulig.

Arcon-auksjonen er en perfekt anledning til å skaffe seg det ene tillegget du mangler for å få samlingen komplett. Eller et obskurt og merkelig spill som du aldri har hørt om. Eller kanskje du finner en billig utgave av et rollespill som du har siklet på lenge, men aldri hatt råd til å kjøpe. Det er også underholdende å se på alt det rare folk selger, for ikke å snakke om alt det som folk er villige til å kjøpe! Få deg en god latter, lær merkelige ting om spill og fandom, og gjør noen kupp. Arcon-auksjonen har MYE å by på.

Det er også mulig å levere inn flere gjenstander til auksjonen underveis i festivalen, men hvis vi får dårlig tid vil gjenstander som ble levert inn i god tid før festivalen vil bli prioritert. Vi anbefaler at alle setter seg inn i auksjonsreglementet, som ligger under beskrivelsen av auksjonen i Arcons program (helt nederst, under sideprogram). Håper flest mulig kan komme til det store auditoriet i første etasje på Kongshavn kl. 11:00 på søndag, for den kanskje største Arcon-auksjonen noen sinne.

Utvidet Arcon-auksjon: Søndag kl. 11-17
Rull til toppen