Spennende paneldebatter på Arcon

http://www.dreamstime.com/stock-photo-image33309950Er du klar for litt mentalt påfyll, nye ideer og interessante diskusjoner? Arcons programutvalg har den glede å kunne annonser to spennende paneldebatter som arrangeres i løpet av årets Arcon:

Fredag kl. 21:00 blir det en paneldebatt om brettspillskaping. Hvis du vil lære mer om hvordan man kan publisere sine egne brettspill og hva som rører seg blant norske brettspillskapere, så er dette arrangementet for deg. Deltagerne i debatten er alle involvert i det å lage og/eller publisere brettspill. Noen står bak ett eller flere publiserte brettspill, andre er fremdeles tidlig i spillskapning-fasen. Her blir det spennende meningsutvekslinger, gode ideer og smarte tips. Debatten ledes av Tore Alexander Eliesen, en engasjert brettspiller med kunnskap om markedsføring og publisering.

Lørdag kl. 15:15 blir det festivalens andre paneldebatt, og denne omhandler spillfestivaler og spillfestivalarrangering. Dette er «del 2» av fjordårets suksess-debatt, og vil være et spennende møte mellom representanter fra ulike spillfestivaler fra inn- og utland. Dette er en utmerket anledning til å møte andre som er engasjerte i spill og spillfestivaler, lære om forskjeller og likheter mellom de ulike arrangementene, samt å diskutere temaer som er aktuelle uansett hvor i Norge eller Skandinavia festivalen holdes. Debatten ledes av Fred Førde, tidligere leder for Spillfestivalen Arcon, som har mye kjennskap til spillfestivaler i Norge og Skandinavia.

 

Spennende paneldebatter på Arcon
Rull til toppen