Modulkonkurransen: Utvidet innleveringsfrist

OLYMPUS DIGITAL CAMERARollespillere er ofte dårlige til å passe tiden. Hvordan kan det ellers ha seg at et spill som skulle vært ferdig ved midnatt drøyer ut i de tidlige morgentimene? Dette forklarer kanskje også hvorfor vi har ekstremt få innleverte bidrag til modulkonkurransen. Fristen for innlevering av bidrag har nå egentlig gått ut, men Arcon har besluttet å utvide frisen med noen dager. Så hvis du har en rollespillmodul som du har skrevet selv, og som ikke tidligere har vært satt opp på Arcon, så bør du levere den inn snarest mulig. Kanskje vinner nettopp DU hele konkurransen! Absolutt siste frist for å levere inn et bidrag til konkurransen er søndag 15. juni kl. 12:00. Moduler leveres inn ved at de lastes opp på Arcons sider. Vil du lese mer om modulkonkurransen, så trykk her. Hvis du har spørsmål eller kommentarer kan du sende en mail til programutvalg@spillfestival.no. Vi håper på mange flotte bidrag og en spennende konkurranse.

Modulkonkurransen: Utvidet innleveringsfrist
Rull til toppen