Miniatyrspill på Arcon

GreyKnightsDet vil bli avholdt 3 store miniatyrspillturneringer på Arcon i år samt flere mindre arrangementer og Demospill.

Warhammer Fantasy Battles: Turneringen går av stabelen på lørdag, en turnering som bruker NM reglene vil forberede og bryne spillerne til det største Norske Mesterskapet i historien.

Warhammer 40.000: Spillet har nettopp fått en ny utgave og alle vordende generaler i det 41 millenium samles til dyst under nye utfordringer. Turneringen har lettet på restriksjonene i lys av den nye utgaven, og har en lav terskel, så selv nye spillere kan bli med på morroa.

Warmachine & Hordes: Publikumsfavoritten med steampunkroboter vil nok en gang innta Arcons lokaler med en blanding av damp og mørk magi. På årets Iron Man turnering som varer lørdag og søndag vil man få muligheten til å spille flust med kamper mot spille fra nær og fjern i kampen om mestertittelen.

Andre innslag inkluderer den eminente kosedyrturneringen, Heroclix, Star Wars X-wing og Infinity. Det vil også bli avholdt demonstrasjonsspill i mange av de overnevnte spillene samt andre iløpet av kongressen. Er du nyskgjerrig eller en gammel veteran som vil prøve noe nytt er det bare å komme innom 3 etasje i løpet av festivalen.

Miniatyrspill på Arcon
Rull til toppen