Fotokiosken

22. juni 2014 Nyheter 0 Comments

Fotokiosken er tilbake på Arcon for de som har lyst på et ypperlig bildebevis på sin tilstedeværelse. Har du knipset?

Rett ved siden av kantina kan du finne en datamaskin med én eneste stor, rød knapp. Trykker du på den, blir det tatt tre bilder som deretter flettes sammen til et fint fotokioskpostkort. Her kan du ta bilde av deg selv, gamle og nye spillvenner og alt annet du elsker. Bildene legges til Facebook-albumet her.

Har du ikke tatt bilde ennå, eller kanskje du bare vil ta fem til, så har du muligheten også i morgen. Arcon er ikke over – det er kake igjen. Mandagen skal fylles med enda mer program, spill og lek.

Merk at på grunn av litt skjelvende nett så publiserer den ikke automatisk til Facebook som det står rett før du trykker på knappen, men alle bilder blir hentet ut og lagt ut på Arcon sin profil. Vi har allerede lagt ut de første hundre.

Fotokiosken er lånt av KANDU – Kreativ Aktiv Norsk DataUngdom.