Eksklusive Arcon-terninger

Dice1

Trenger du flere terninger? Klart du gjør! Årets Arcon vil for første gang prydes av spesialterninger med Arcons fantastiske logo. Disse terningene finnes i tre farger, og kan bare skaffes under festivalen.

De hvite terningene kommer til å bli solgt under festivalen i bokser av 12stk terninger til 79,- og vil pryde enhver festivalgjengers terningpose med flotte arcon terninger som «nesten» garantert vil rulle «litt» fler 6’ere. (Kanskje…)

De lilla terningene vil våre fantastiske frivillige få som belønning for sitt harde arbeid. Det er enda ikke for sent å melde seg på som gopher i en pulje du ikke har noe å gjøre i. Terningene er en ekstra belønning i tilegg til de andre godene som gopherne får. Arcon klarer seg ikke uten deres hjelp!

Dice2

De blå terningene vil bli gitt til våre fantastiske superarrangører som Arcon ikke klarer seg uten. I tillegg vil alle som stiller opp og GMer et rollespill få en slik terning som en symbolsk takk for hjelpen. En killer GM klarer nok muligens å drepe enda flere spillere med disse terningene enn normalt. Så meld deg som GM nå!

 

Eksklusive Arcon-terninger
Rull til toppen