Brettspillskaperlauget

Foto: Eskil Hadland (CC-BY-NC 4.0)

Foto: Eskil Hadland (CC-BY-NC 4.0)

I tredje etasje på Kongshavn vgs. finner man en gjeng som ikke bare spiller spill, men lager dem også.

Brettspillskaperlauget gir deltakerne muligheten til å sette sine brettspill- eller kortspillidé til verks. Har du en liten tanke om hvordan et spill kunne vært bedre eller et helt nytt ett? Da er Brettspillskaperlauget de du burde hilse på. Det går også rykter om saft og kjeks.

Man kan også delta i prototypekonkurransen deres. Stikk innom rom 304 for en prat med lauget og send inn bidrag innen søndag kl. 12.00! Bidragene som sendes inn kan være alt fra nesten ferdige prototyper til nedskrevne ideer. Det er likevel slik at førstnevnte står sterkere i konkurransen (man kan jo teste dem) og materiale finner du på rommet. Vinneren kåres kl. 16.00 og mottar et starter kit som kan brukes til å lage egne brettspill.

Det er også i 304 SARZ Spillbar finnes, så det er bare å følge skiltene. Prøv ut et nytt spill – kanskje finner du en ny favoritt?

Brettspillskaperlauget
Rull til toppen