Frivillige på Arcon

gopherDet blir ikke spillfestival uten dugnadsånd. Det er med frivillige, såkalte gophere, som drar lasset og gjør det mulig for Arcon å kalle seg av, med og for spillerne selv.

Arcon drives av frivillighet i alle ledd. I år er festivalen på et nytt lokale, og det fører til nye utfordringer for å få lokalene klare til spillstart. Arcon trenger frivillige som kan komme på fredag ettermiddag og hjelpe til med å sette Kongshavn i stand. Det vil si å bære bord, flytte stoler og annet arbeid som trengs for å midlertidig forandre Kongshavn fra en skole til en spillfestival.

Opprigg starter kl. 17:00, og det er flott om akkurat du kan komme og hjelpe til. (Ta gjerne med deg en kompis eller tre også.) Første spillpulje er planlagt å starte kl. 21:00, men det forutsetter at opprigg er ferdig. Hvis alle hjelper til, så klarer vi det med glans.

Under festivalen er vi også helt avhengige av frivillige for å få festivalen til å gå rundt. Å være gopher er ikke bare slit, det er også sosialt og moro, og man tjener XP som gjør at man går opp i level. Jo høyere level man blir, jo bedre blir godene man får. I tillegg til kjente og kjære ting, som gopher-dollar og gopher-t-skjorte, kan frivillige i år også få Arcon-kopp som gir gratis kaffe/te og våre fantastiske Arcon-terninger.

Hva man kan få på de ulike nivåene kan man lese mer om her. Hvis du er interessert i år arbeide som gopher, ta kontakt med vår frivilligsjef Erlend S. Bruer eller en av «gopher-tantene» under festivalen.

Frivillige på Arcon

Én kommentar til “Frivillige på Arcon

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen