Arcon er over for denne gang

Terninger, kostymer, tidsparadokser og spill har florert på Kongshavn vgs. siden fredag. Nå er det dessverre (midlertidig) slutt. Vinnere er kåret, terninger har trillet, brikker flyttet, kort trukket og auksjonshammere har blitt slått i bordet. Vi takker alle for å gjøre årets Arcon til hva det er. I år har det vært det beste besøkstallet siden 1994! I skrivende stund foregår avslutningsseremonien. Her er litt sexy statistikk for den tallglade:

  • Antall deltakere: 728
  • Antall vafler solgt: 241
  • Antall burgere grillet: 800
  • Antall fantastiske frivillige: 90
  • Antall kilo løk kuttet: 60
  • Antall dager til neste Arcon: Alfor lenge

Vi gleder oss alle til neste år – noe vi håper du også gjør. Følg med her på nettsiden, Facebook og/eller Twitter for oppdateringer i løpet av året som kommer.

Arcon er over for denne gang
Rull til toppen