Skrekk på Arcon

Cthulhu DetailHvis du liker skrekk, horror og skumle ting, så vil du like rollespillprogrammet på årets Arcon. Så langt (vi har plass til flere!) har vi tre oppsatte spill som fremstår som skikkelig creepy, med mysterier, etterforskning og grusomme hendelser. Alle er selvsagt lagt til nattpuljene, for at mørket og de tomme korridorene skal bygge opp under stemningen.

Først ut, sent lørdag kveld, er Call of Cthulu: Delta Green. Dette er en moderne «take» på det klassiske rollespillet Call of Cthulu, og spillerne er hemmelige agenter som blir sendt for å etterforske mystiske hendelser i Alaska. I følge arrangøren er spillet ikke egnet for barn, fordi det er skummelt og grafisk. Og det er jo akkurat det vi vil ha av et skrekk-rollespill!

Sent søndag kveld har Arcons deltagere det vanskelige valget mellom to ulike spill. På den ene siden har man klassisk Call of Cthulu, satt i 1927, hvor spillerne skal undersøke hvorfor fyret på en øy har sluttet å lyse. Arrangøren har skrevet «NB: Grusomme dødsfall kan forekomme» og det tyder jo godt… På den annen side har man, i samme nattpulje, et prisbelønnet scenario fra den danske rollespillfestivalen Fastaval. Scenarioet heter Mannen med barnevognen. Ang. sjanger så har arrangøren skrevet: «Hjemsøkning, spøkelsesfortelling, skjebnedrama. Tenk Pans labyrint, Barnehjemmet, Sixth Sense.» Forøvrig er beskrivelsen av dette scenarioet så creepy at den bør leses i sin helhet. Å forkorte den her vil ikke gjøre den rettferdighet. Går du hit kan du se på resten av Arcons program og trykker du på navnene til de ulike arrangementene vil du få opp beskrivelsen av dem.

Påmelding til de ulike arrangementene kan gjøres her. Husk at jo tidligere du melder deg på (og betaler), jo bedre er sjansene dine for å få plass på de spillene du ønsker. Hvis du føler deg kapabel til å være spilleder vil sikkert også arrangørene sette pris på om du melder deg som GM. Slik sikrer du at enda flere får spilt rollespill på Arcon.

Skrekk på Arcon
Rull til toppen