Kostymekonkurranse / cosplay

902724_10152426352069120_2624234818404133000_oLiker du å kle deg ut? Da bør du delta i Arcons kostymekonkurranse! Søndag 22. juni braker det løs. Temaet i år er tidsreiser, men det er fritt frem til å kle seg ut som akkurat hvem (eller hva) man vil. Deltagere i alle aldre og erfaringsnivå er velkomne. Man kan kle seg ut som en karakter fra film, TV, spill, anime eller lignende, eller man kan komme som en egenkomponert karakter.

Inspirert av cosplay vil konkurransen bestå av to runder. I del 1 vil deltagerne bli stilt spørsmål relevante for kostyme og karakter, mens man i del 2 kan ha et skuespill, en dans eller en annen opptreden som er relevant for den karakteren man har kledd seg ut som. Dette høres kanskje skummelt ut, men med 2-3 minutter per person så er dette noe hvem som helst kan få til.

Mer informasjon finnes i Arcons program, og i kostymekonkurransens event på Facebook. Påmelding skjer til trude.ulven@gmail.com. Håper å se mange flotte kostymer og spennende karakterer på Arcon 30, og måtte den beste vinne.

Kostymekonkurranse / cosplay
Rull til toppen