AD&D 1st ed. på Arcon

ClydeCaldwell014DragonsOfDespairVil du oppleve et virkelig «blast from the past»? Hopp inn i tidsmaskinen og reis tilbake til året Arcon først startet. Dette året ble også Dragonlance lansert til Advanced Dungeons and Dragons, gjennom et scenario kalt Dragons of Despair. Dette scenariet kan du nå oppleve på Arcon!

Enten du er en gammel rollespiller som ønsker å gjenoppleve gamledagers sjarm (og frustrasjon) med et tidlig rollespillsystem, eller du er en ny spiller som vil utforske opprinnelsen til mange av dagens rollespillstereotyper, er dette arrangementet for deg. Legg inn din påmelding i dag!

Har du erfaring som spilleder i AD&D 1st ed., vil også arrangøren sette pris på flere påmeldte GMer. Ta kontakt med programutvalg@spillfestival.no om du har spørsmål eller kommentarer.

AD&D 1st ed. på Arcon
Rull til toppen